Farmaseutteja pk-seudun apteekkeihin (Farenta-henkilöstöpalvelut)

Farmaseutteja pk-seudun apteekkeihin (Farenta-henkilöstöpalvelut)

Etsimme reippaita farmaseutteja asiakasapteekkeihimme PK-seudun alueelle.
Etsitkö sinä pääkaupunkiseudun alueelta farmaseutin töitä, joissa pääset näkemään erilaisia työympäristöjä, verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa, oppimaan uutta ja olla osana lääkealan huippuporukkaa? Mikäli vastasit kyllä, hae meille ja tule mukaan osaksi joukkoomme.

Mitä tarjoamme?

 • mahdollisuuden työskennellä yhdessä tai useammassa apteekissa
 • valinnanvapauden tehdä joko osa- tai kokoaikaisesti, elämäntilanteesi mukaan
 • kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto)
 • mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta
   

Mitä toivomme?

 • farmaseutin tutkintoa
 • tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
 • kiinnostusta alaa kohtaa
   

Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 31.10.2020 tästä linkistä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

Farenta
Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola
Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

 

Liity nyt
jäseneksi!