Farmaseutteja YA:n verkkoapteekkiin sekä Tampereen toimipisteeseen

Farmaseutteja YA:n verkkoapteekkiin sekä Tampereen toimipisteeseen

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta mahdollisuudesta laajentaa farmaseuttista osaamista ja tehdä merkityksellistä työtä? Tule meille työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon chat- ja puhelinpalvelun farmaseuttia valtakunnallisen Lääkeneuvonta- ja asiakaspalveluyksikkömme vakituiseen työsuhteeseen 30-38 h/vko Tampereelle. Työnkuvaan kuuluu lisäksi työskentely osan viikosta farmaseuttisissa tehtävissä Tampereen toimipisteessä.

Yliopiston Apteekin chat- ja puhelinpalvelussa pääset huolehtimaan asiakaspalvelusta ja lääkeneuvonnasta niin puhelimessa kuin verkkokauppamme chatissa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava. Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitotuotteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkkoapteekista - halutessasi vaikka villasukat jalassa.

Täällä sinua odottaa yli 90 asiantuntijan virtuaalinen työyhteisö sekä omat lähityökaverit, joista saat takuulla seuraa vapaa-ajallekin. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Chat- ja puhelinpalvelussa jokainen työpäivä oli erilainen, mikä onkin monen mielestä työssä mielekkäintä. Lue lisää chat-farmaseutin työnkuvasta täältä.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Meillä monipuoliset työpäivät ja -vuorot sijoittuvat klo 7–24 välille. Työ alkaa elo-syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa urasi Yliopiston Apteekilla tarjoaa sinulle halutessasi mahdollisuuksia niin asiantuntija- kuin esihenkilötehtävissä.
Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa, kuten:
•    Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
•    LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
•    Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
•    Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Tarjoamme sinulle lisäksi
•    Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
•    Palkanlisiä ja tulospalkkioita, joita on tehtäväkohtaisia sekä tulokseen pohjautuvia
•    Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme
•    Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
•    Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Janne Hautaniemi, p. 03 271 7114.

Kiinnostuitko tehtävästä, joka on ainoa laatuaan Suomessa – tällaista tilaisuutta ei tule muualla vastaan!
Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme.

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.
Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa

 

Liity nyt
jäseneksi!