Farmaseutti Lappeenrantaan

Farmaseutti Lappeenrantaan

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!
 
Haemme FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta.

Meillä on huipputiimi sekä monipuoliset työpäivät ja -vuorot. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-varastoautomaatti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 6.8.2021 mennessä.
Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme.
 
Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Päivi Munnukka, puh. 05-6203311. 

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki on vuonna 1755 perustettu apteekkikonserni, joka toimii Suomessa ja Venäjällä. Suomessa Yliopiston Apteekilla on 17 toimipistettä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Puhelinpalvelumme on avoinna 24 h.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Farmasian opiskelijaharjoittelut, lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus ovat Yliopiston Apteekin lakisääteisiä yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin Yliopiston Apteekki käyttää vuosittain yli neljä miljoonaa euroa.

 Yliopiston Apteekin omistaa Helsingin yliopisto, jonka opetuksen ja tutkimuksen hyväksi koko tuottomme vuosittain ohjataan. Tunnustuksena tästä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Sijainti: Kaivokatu 5, Lappeenranta

Liity nyt
jäseneksi!