Farmaseutti Raunistulan apteekkiin Turkuun

Farmaseutti Raunistulan apteekkiin Turkuun

Turun XI Raunistulan apteekki hakee iloiseen, palveluhenkiseen tiimiinsä farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Voit olla jo kokeneempi farmasian ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella, mutta haluat kehittyä urallasi ja oppia uutta. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja kykyä suoriutua vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme työn, joka on monipuolista ja vaihtelevaa. Asiakkainamme on myös annosjakeluasiakkaita ja hoivakoteja. Toimivat tilat ja iloinen, yhteen hiileen puhaltava henkilökunta luovat viihtyisän työilmapiirin. Apteekkimme palvelee arkisin 8–19 ja lauantaisin 9–15. Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja EasyMedi 3 -tilausjärjestelmä. Verkkoapteekkiasiakkaitamme palvelemme Treet -mobiilisovelluksen kautta. Jos käyttämämme järjestelmät eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, opetamme niiden käytön sinulle.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää apteekkari Mirka Korhoselta p. 043 8200 409. Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen mirka.korhonen@raunistulanapteekki.fi

Liity nyt
jäseneksi!