Farmaseutti tai proviisori Forssaan tai lähialueille

Farmaseutti tai proviisori Forssaan tai lähialueille

Oletko sinä kaipaamme vahvistus kasvavaan ja menestyvään Farmanian tiimiin?  Etsimme nyt lämminhenkiseen, iloiseen ja avoimeen työyhteisöömme farmaseuttia tai proviisoria työskentelemään Forssan ja lähialueiden asiakasapteekeissamme. 

Työntekijänämme sinulla on loistava mahdollisuus saada joustava, innostava ja vaihteleva työnkuva, kilpailukykyinen palkka, kattava perehdytys, apteekkiohjelmistojen harjoittelua sekä jatkuvaa koulutusta työsi tueksi. Meillä sinua odottavat mukavat ja kannustavat työkaverit sekä oma lähiesihenkilö, jotka huolehtivat siitä, että voit kasvaa kanssamme huippuosaajaksi ja saada upeita kokemuksia työssäsi. 

Me uskomme siihen, että työssään viihtyvät työntekijät ovat avain menestykseen, joten meille on ensiarvoisen tärkeää huolehtia hyvinvoinnistasi ja työsi sovittamisesta omaan elämäntilanteeseesi. Voit työskennellä joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai esimerkiksi toisen työsi ohessa silloin tällöin. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.  

Sinulta toivomme ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta työntekoon sekä aitoa halua antaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.
 
Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä Pirkanmaan aluepäällikköömme Tuija Hömmöön, tuija.hommo@farmania.fi/ 044 525 2829 tai lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta


Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 

Liity nyt
jäseneksi!