Farmaseutti tai proviisori Jokioisille

Farmaseutti tai proviisori Jokioisille

Farmaseutti tai proviisori, tule meille töihin Jokioisille!

Etsimme tiimiimme kokoaikaista farmaseuttia tai osa-aikaista proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Osa-aikainen työsuhde on myös mahdollista. Aloitus sopimuksen mukaan tammi- helmikuussa 2022 tai tilanteesi mukaan. Voit olla kokenut konkari, vasta-alkaja tai siltä väliltä. Tärkeintä on persoona. Lähiapteekissa odottavat monipuoliset työtehtävät.

Jokioisen apteekki on maaseutuapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Aukioloajat mahdollistavat tarvittaessa viikkovapaat. Jokioisille on hyvät kulkuyhteydet esim. Turku, Tampere, Hämeenlinna, Helsinki. 

Käytössämme on Maxx- apteekkijärjestelmä. Kuulumme Avainapteekit- ketjuun. Olemme muuttaneet huhtikuussa 2021 uusiin toimitiloihin Jokioisten uuden S-marketin yhteyteen. 

Apteekkarina olen paikkakuntalainen ja sitoutunut kehittämään palveluja maaseudulla. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaamme kehittämään apteekkipalveluja. 

Meillä on kivat työkaverit ja ilo työskennellä yhdessä! 

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse: susanna.maki@apteekit.net, jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi 30.11.2021 mennessä.
Voit ottaa myös suoraan yhteyttä puhelimitse: apteekkari Susanna Mäki p. 050 5357554

Toivottavasti kuulemme sinusta! 
 

Liity nyt
jäseneksi!