Farmaseutti tai proviisori Keski-Pohjanmaalle

Farmaseutti tai proviisori Keski-Pohjanmaalle

Farmaseutti tai proviisori, tule täydentämään kasvavaa Farmanian tiimiä Kokkolassa ja Pietarsaaressa! Etsimme uusia työntekijöitä työskentelemään asiakasapteekeissamme Kokkolassa, Pietarsaaressa sekä Keski-Pohjanmaan alueella. 
  
Haluamme tarjota sinun tarpeitasi vastaavan työn. Tarjoamme joustavan, innostavan ja monipuolisen työn, juuri sinulle sopivan työmäärän, ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, kattavan perehdytyksen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen harjoittelua. Meiltä saat myös jatkuvaa koulutusta työsi tueksi ja oma lähiesihenkilösi huolehtii, että voit loistaa ja tuoda osaamisesi esille. Meillä tekemääsi työtä arvostetaan ja jokaisen työntekijän hyvinvointi sekä aito välittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää.
   
Farmanialla voit työskennellä joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai esimerkiksi toisen työsi ohessa silloin tällöin, vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea ja Keski-Pohjanmaan alueen lisäksi voit halutessasi tehdä työkeikkoja myös muualla Suomessa. Voit työskennellä pääasiallisesti yhdessä tai useammassa apteekissa. Ruotsin kielen osaaminen ei ole välttämätöntä, sillä voimme opettaa sinulle ruotsin kieltä. Sinulta toivomme positiivista asennetta työntekoon sekä aitoa halua kehittyä ja tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.
   
Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää työskentelystä kanssamme, ota pikaisesti yhteyttä Pohjanmaan aluepäällikkö Agnese Rönngård-Jalkaseen puh. 050 330 8821 / agnese.ronngard-jalkanen@farmania.fi tai lähetä hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta.

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.

Liity nyt
jäseneksi!