Farmaseutti tai proviisori Porin/Rauman alueelle

Farmaseutti tai proviisori Porin/Rauman alueelle

Tarjolla nyt farmaseutille tai proviisorille loistava mahdollisuus päästä työskentelemään mukavissa asiakasapteekeissamme Porin ja Rauman alueella ja liittyä osaksi kasvavaan, kehittyvään ja iloiseen Farmanian työyhteisöön! 

Haluamme tarjota sinulle joustavan, innostavan ja vaihtelevan työn, juuri sinulle sopivan työmäärän, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen harjoittelua. Meiltä saat myös jatkuvaa koulutusta työsi tueksi ja oma lähiesihenkilösi huolehtii, että voit loistaa työssäsi. Oman alueesi lisäksi pääset halutessasi keikkailemaan myös muissa asiakasapteekeissamme. 

Meillä sinua odottavat kannustavat ja mukavat työkaverit, joille aurinkoinen asenne ja tekemisen meininki tuovat iloa niin omaan kuin asiakkaiden työpäivään. Farmanialla tekemääsi työtä arvostetaan ja jokaisen työntekijän hyvinvointi sekä aito välittäminen on meille ensiarvoisen tärkeää. 

Meillä voit työskennellä joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai esimerkiksi toisen työsi ohessa silloin tällöin. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Sinulta toivomme positiivista asennetta työntekoon sekä aitoa halua kehittyä ja tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia. 

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää työskentelystä kanssamme, ota pikaisesti yhteyttä Varsinais-Suomen ja Satakunnan aluepäällikkö Päivi Lavanderiin puh. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi tai lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. 

https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmaseutti-tai-proviisori-6131d18bc0a704bcd8c4ad43

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 

Liity nyt
jäseneksi!