Farmaseutti tai proviisori Tornioon ja lähialueille

Farmaseutti tai proviisori Tornioon ja lähialueille

Oletko sinä kaipaamamme vahvistus menestyvään Farmanian Pohjois-Suomen tiimiin? Toimintamme jälleen kasvaessa etsimme farmaseuttia tai proviisoria työskentelemään Tornion ja sen lähialueiden asiakasapteekeissamme. 

Farmania Oy on tunnettu luotettavana, reiluna sekä lämminhenkisenä apteekki- ja lääkealan työnantajana, ja työmme koostuu henkilöstö- ja konsultointipalveluiden tarjoamisesta asiakkaidemme tarpeisiin ympäri Suomea. Meillä sinua odottavat mukavat ja kannustavat työkaverit sekä esihenkilö. 

Tehtävänkuvaus 

Farmanian apteekkipalveluiden työntekijänä tulet työskentelemään oman alueesi asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa työtehtävissä. Pääset itse vaikuttamaan työmäärääsi työskennellen joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujesi tai toisen työsi ohessa. Räätälöimme työsopimuksen aina jokaisen työntekijän kanssa yksilöllisesti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä työkeikkoja oman alueesi lisäksi välillä kauempanakin. Apteekkityön lisäksi tehtävänkuvaa voidaan mahdollisesti myöhemmin laajentaa riippuen osaamisestasi, työmäärästäsi, kiinnostuksestasi ja palveluidemme kysynnästä. Työ soveltuu sekä vastavalmistuneelle että kokeneemmalle farmasian alan ammattilaiselle. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. 

Toivomme sinulta 

Työssä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta tekemiseen, huolellisuutta, kiinnostusta ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa sekä positiivista, asiakaspalveluhenkistä työskentelytapaa. Toivomme sinusta myös yhteistyökykyistä ja mukavaa tiimin jäsentä, joka osallistuu kanssamme yrityksemme menestyksen rakentamiseen ja toisistamme välittävän, lämminhenkisen työyhteisömme vahvistamiseen. 

Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia. Mikäli sinulla on kulunut enemmän aikaa edellisestä apteekkityöskentelystä, tarjoamme mahdollisuutta osallistua laajempaan koulutukseen, jossa saat päivittää apteekkiosaamisesi tämänhetkisiä tarpeita vastaavaksi. 

Tarjoamme sinulle 

Joustavuuden lisäksi tehtävä tarjoaa sinulle vaihtelevuutta työpäiviisi sekä loistavan mahdollisuuden käyttää omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi monipuolisesti ja kehittyä näin alamme huippuammattilaiseksi. Työntekijänämme saat kattavan perehdytyksen sekä apteekkiohjelmistojen harjoittelua osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden. Koulutamme ja tuemme jatkuvasti henkilökuntaamme, jotta heillä on parhaat mahdollisuudet onnistua työssään ja tehdä palkitsevaa sekä innostavaa työtä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, jossa otetaan hyvin huomioon myös mahdollinen keikkatyö. 

Suurimpia vahvuuksiamme ja menestystekijöitämme on aina ollut työssään viihtyvät työntekijämme ja meille onkin ensiarvoisen tärkeää huolehtia koko työsuhteesi ajan hyvinvoinnistasi ja tarjota mahdollisuus sovittaa työnteko omaan elämäntilanteeseesi. Meillä Farmanialla työntekijää kuunnellaan ja jokainen työntekijä otetaan iloista, asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöämme.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 17.12.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta:
https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmaseutti-tai-proviisori-61950678d267b16fb629ebc1

Tehtävä täytetään välittömästi sopivien hakijoiden löydyttyä, joten olethan pikaisesti yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, puh. 050 550 6776 tai kaisla.kivijarvi@farmania.fi. 

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.

Liity nyt
jäseneksi!