Farmaseutti tai proviisori Vaasaan ja Pohjanmaalle

Farmaseutti tai proviisori Vaasaan ja Pohjanmaalle

Farmaseutti  tai proviisori, tule täydentämään kasvavaa Farmanian tiimiä Pohjanmaalla! Etsimme uusia työntekijöitä työskentelemään  asiakasapteekeissamme Vaasassa ja muualla Pohjanmaalla.
  
Haluamme tarjota sinun tarpeitasi vastaavan työn. Tarjoamme  joustavan, innostavan ja monipuolisen työn, juuri sinulle sopivan  työmäärän, ystävällisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen ja  motivoivan palkan, kattavan perehdytyksen sekä tarvittaessa  apteekkiohjelmistojen harjoittelua. Meiltä saat myös jatkuvaa koulutusta  työsi tueksi ja oma lähiesihenkilösi huolehtii, että voit loistaa ja  tuoda osaamisesi esille. Meillä tekemääsi työtä arvostetaan ja jokaisen  työntekijän hyvinvointi sekä aito välittäminen on meille ensiarvoisen  tärkeää.
    
Farmanialla voit työskennellä joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai toisen työsi ohessa silloin tällöin, vakituisessa tai  määräaikaisessa työsuhteessa. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen  mukaan. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri myös Suomea ja Pohjanmaan alueen lisäksi voit halutessasi tehdä työkeikkoja myös muualla  Suomessa. Voit työskennellä pääasiallisesti yhdessä tai useammassa  apteekissa. Ruotsin kielen osaaminen ei vältämätöntä, sillä voimme opettaa sinulle ruotsin kieltä. Sinulta toivomme positiivista asennetta työntekoon sekä  aitoa halua kehittyä ja tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.
   
Mikäli kiinnostuit ja  haluat kuulla lisää työskentelystä kanssamme, ota pikaisesti yhteyttä  Pohjanmaan aluepäällikkö Agnese Rönngård-Jalkaseen puh. 050 330 8821 / agnese.ronngard-jalkanen@farmania.fi tai lähetä hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta.

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille  ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava  yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200  farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan  tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja  apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.

Liity nyt
jäseneksi!