Farmasialiitto hakee osa-aikaisia kampusyhdyshenkilöitä

Farmasialiitto hakee osa-aikaisia kampusyhdyshenkilöitä

Suomen Farmasialiitto hakee osa-aikaisia
 
KAMPUSYHDYSHENKILÖITÄ  
 
eri vuosikursseilta hoitamaan liiton opiskelijatoimintaa Kuopion, Helsingin ja Turun kampuksilla yhdessä Farmasialiiton toimistolla työskentelevän opiskelijatoiminnan asiantuntijan kanssa.

Kampusyhdyshenkilön tehtäviin kuuluu opiskelijatilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen omalla opiskelupaikkakunnallaan. Hän osallistuu opiskelijatoiminnan kehittämiseen sekä muihin erikseen sovittaviin opiskelijatoiminnan tehtäviin. 
 
Opiskelijayhdyshenkilön viikkotyöaika on keskimäärin 6 tuntia lukukausien aikana elokuusta toukokuuhun. Tehtävä alkaa kevään aikana, ja paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löydetään. Palkkaa maksetaan sopimuksen mukaan. 
 
Tehtävän hoitaminen vaatii organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja joustava. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on farmasian opiskelu Helsingin yliopistossa, Itä-Suomen yliopistossa tai Åbo Akademissa. Aiemmat luottamustehtävät Farmasialiitossa tai sen jäsenyhdistyksessä katsotaan eduksi. 
 
Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan farmasian maailmaan ja Farmasialiiton toimintaan.  
 
Lisätietoa
Opiskelijatoiminnan asiantuntija Suvi Luukko, 044 777 9052, suvi.luukko@farmasialiitto.fi.
 
Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen riitta.uusi-esko@farmasialiitto.fi. 
 

Liity nyt
jäseneksi!