Farmasian opiskelijoita PK-seudulle

Farmasian opiskelijoita PK-seudulle

Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä oppilaan oikeudet omaavia farmasian opiskelijoita pääkaupunkiseudulle
Etsimme tekijöitä terveydenhuollon toimipisteeseen tekemään rokotteiden käyttökuntoon saattamista.

Opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään yksi apteekki/sairaala-apteekkiharjoittelujakso. Toivomme Sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Työssä vaaditaan erityistä tarkkuutta sekä huolellisuutta. Aiemman kokemuksen lääkevalmistuksesta tai sairaala-apteekkityöskentelystä katsomme eduksi.  

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Saat kattavan perehdytyksen ennen työn alkamista ja täyden tuen työssä käymiseen. Työsopimus on määräaikainen ja työmäärä voidaan sopia juuri Sinulle sopivaksi. Työsopimuksen jatkolle on mahdollisuus farmaseutiksi valmistumisen jälkeen. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. 

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa.  Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus sekä halu kehittyä auttavat kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessämme. 

Tule mukaan jatkuvasti kehittyvään organisaatioomme ja rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa apteekkialalla! 
Mikäli kiinnostuit, ja haluat lisätietoja, ole yhteydessä vt. toimitusjohtajaan Tanja Kortelaiseen, p. 045 262 9899. Hakemukset ja CV linkin kautta. Palkkaamme tehtävään useita opiskelijoita.  
 

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 
 

Liity nyt
jäseneksi!