Farmasisteja terveydenhuollon toimipisteeseen / Farmania Oy

Farmasisteja terveydenhuollon toimipisteeseen / Farmania Oy


Hei sinä farmaseutti, farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija tai proviisori! Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen työyhteisöönsä farmaseutin oikeudet omaavia työntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Etsimme tekijöitä terveydenhuollon toimipisteeseen tekemään rokotteiden käyttökuntoon saattamista.  

Työntekijältä edellytämme aiempaa kokemusta lääkevalmistuksesta tai sairaala-apteekkityöskentelystä. Toivomme Sinulta positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Työssä vaaditaan erityistä tarkkuutta sekä huolellisuutta.  

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Saat kattavan perehdytyksen ennen työn alkamista ja täyden tuen työssä käymiseen. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti - työmäärä voidaan sopia juuri Sinulle sopivaksi! Työ voi halutessasi jatkua rokotteiden parissa työskentelyn jälkeen apteekkityössä toistaiseksi. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan.    

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa.  Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus sekä halu kehittyä auttavat kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessämme.  Tule mukaan jatkuvasti kehittyvään organisaatioomme ja rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa lääkealalla!    

Mikäli kiinnostuit, ja haluat lisätietoja, ole yhteydessä vt. toimitusjohtajaan Tanja Kortelaiseen, p. 045 262 9899. Hakemukset ja CV linkin kautta. Palkkaamme tehtävään useita työntekijöitä.    

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.  
 

Liity nyt
jäseneksi!