HUS Apteekki hakee farmaseuttia

HUS Apteekki hakee farmaseuttia

Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.
HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, ja palveluksessamme on yli 400 lääkealan ammattilaista. Tahdomme olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja tehtävänämme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekissa teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden farmasiaa älylääkekaappien parissa!  Haemme farmaseuttia HUS Apteekin älylääkekaappipalveluihin. 
Työtehtäväsi ovat monipuolisia sisältäen mm. palvelun kehittämistä yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa, uusien älylääkekaappien käyttöönottojen valmistelua ja toteutusta yhteistyössä asiakkaan kanssa ja ohjeistusten laadintaa. 
Työtehtäviin kuuluu myös tehtäviä HUS Apteekin Helsingin toimipisteen lääketoimituksessa. 

Työsuhde alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Hakuaika päättyy 21.6.2021.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 

Liity nyt
jäseneksi!