HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon sekä kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, ja palveluksessamme on jo yli 300 lääkealan ammattilaista. Visiomme on olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja missiomme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekin farmaseuttina teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä. 

Haemme kahta farmaseuttia Jorvin sairaalaan. Jorviin tarvitaan farmaseutti osastofarmaseuttien sijaiseksi. Haussa myös osastofarmaseutti lasten yksiköihin uuteen toimenkuvaan. 

Lisäksi haemme yhtä farmaseuttia Porvoon sairaalan päivystykseen ja leiko-yksikköön ja yhtä farmaseuttia Lohjan sairaalan eri poliklinikoille. 

Osastofarmaseuttina pääset työskentelemään usealla sairaalan osastolla osana laajempaa farmaseuttitiimiä. Työssäsi pääset kehittämään lääkitysturvallisuutta moniammatillisessa tiimissä uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän tarjoamilla mahdollisuuksilla.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 

Liity nyt
jäseneksi!