HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja


Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, ja palveluksessamme on lähes 400 lääkealan ammattilaista. Tahdomme olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja tehtävänämme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekissa teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden farmasiaa! Olemme laajentaneet uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän (Apotti) käyttöä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tarvitsemme lisää farmaseutteja joukkoomme.

Saat moniammatillisen työyhteisön, suuren sairaala-apteekin tuen työsi tekemiseen, kattavan koulutuksen uuden järjestelmän käyttöön sekä mahdollisuuden hyödyntää farmaseuttista ammattitaitoasi ja edistää lääkitysturvallisuutta. Työtehtäväsi ovat monipuolisia asiantuntijatehtäviä sisältäen mm. lääkityksen ajantasaistamista ja kaksoistarkistusta, lääkeneuvontaa sekä lääkeinformaation tuottamista ja jakamista. Tehtävät sijoittuvat mm. vuodeosastoille, terveysasemille, kotihoitoon ja poliklinikoille. Nyt avoinna olevat paikat sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Kauniaisissa.

Hakuaika päättyy 29.1.2021.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.

Liity nyt
jäseneksi!