HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, ja palveluksessamme on yli 400 lääkealan ammattilaista. Tahdomme olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja tehtävänämme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekissa teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden farmasiaa! Työtehtäväsi ovat monipuolisia sisältäen mm. lääkityksen ajantasaistamista ja kaksoistarkistusta, lääkeneuvontaa, lääkehuollon tehtäviä, käyttökuntoonsaattoa sekä lääkeinformaation tuottamista ja jakamista. Työtehtävät vaihtelevat osastoittain.

Nyt avoinna olevat paikat sijaitsevat pääasiassa erikoissairaanhoidon osastoilla ja poliklinikoilla eri tulosyksiköissä Helsingissä ja Espoossa. Osa tehtävistä painottuu osastofarmaseuttien sisäisiin sijaistuksiin.

Hakuaika päättyy 21.6.2021.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 
 


 

Liity nyt
jäseneksi!