HUS Apteekki hakee proviisoria

HUS Apteekki hakee proviisoria

Tuotamme HUS Apteekissa laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja asiakkaidemme ja potilaiden parhaaksi. Toteutamme palvelut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, ja palveluksessamme on lähes 400 lääkealan ammattilaista. Tahdomme olla lääkitysturvallisuuden edelläkävijä kaikissa kohtaamisissa, ja tehtävänämme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. HUS Apteekissa teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

Haemme proviisoria HUS Apteekin kliinisten lääketutkimusten yksikköön.  Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa kliinisten lääketutkimusten asiantuntijatehtävissä, edistämään ja mahdollistamaan kliinisiä lääketutkimuksia ja niiden käynnistämistä yhteistyössä eri tulosyksiköitten tutkimusryhmien kanssa. Toimit HUS Apteekin kliinisten lääketutkimusten yksikön farmaseuttien esihenkilönä sekä kliinisten lääketutkimusten farmasian asiantuntijana ja yhteyshenkilönä eri tutkimusprojekteissa yhdessä tiimisi kanssa. Työsuhde alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Hakuaika päättyy 5.3.2021.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.

Liity nyt
jäseneksi!