Istekki Oy hakee lääkehuollon tietojärjestelmien suunnittelijaa Tampereelle

Istekki Oy hakee lääkehuollon tietojärjestelmien suunnittelijaa Tampereelle

Oletko lääkehuollon tietojärjestelmien osaaja tai haluat vahvasti kehittyä sellaiseksi ja olet valmis ottamaan uuden askeleen urallasi? Haluatko olla meidän uusi teknologiaturvaajamme?

Haemme toimintamme kasvaessa Istekki Oy:n Tampereen toimipisteeseen aktiivista ja työhön motivoitunutta suunnittelijaa lääkehuollon tietojärjestelmien ylläpito-, kehitys- ja koulutustehtäviin.

Meillä Istekillä pääset tekemään töitä mielenkiintoisten sairaala-apteekin tietojärjestelmien kanssa ja bonuksena saat mahtavat kollegat, joiden kanssa yhteistyö sujuu varmasti. Tiimimme vastuulle kuuluvat mm. WebMarela toiminnanohjausjärjestelmä, NewIcon ja Touchpoint medical älylääkekaapit, OSTi lääketilausjärjestelmä sekä NewIcon varastorobotti. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden istekkiläisten, asiakkaan sekä palveluiden tuottamiseen osallistuvien kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä edellytämme

 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aitoa innostusta kohdata asiakas
 • kehittämislähtöistä asennetta
 • kyvykkyyttä ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja järjestelmien välisiä riippuvuuksia
 • oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä ryhmässä
 • hyvää ongelmanratkaisukykyä
 • positiivista asennetta työhön
 • koulutus- ja perehdytystaitoja

Arvostamme erityisesti

 • laillistetun farmaseutin tutkintoa
 • tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta/työkokemusta
 • sairaala-apteekin ja lääkelogistiikan toimialatuntemusta
 • kokemusta tietojärjestelmien ylläpidosta
 • aikaisempaa kokemusta lääkehuollon tietojärjestelmien pääkäyttäjätehtävistä tai muista vastaavista tukitehtävistä
 • dokumentointitaitoja
 • sitoutumista yrityksen toimintaprosesseihin

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä vaativien asiakkaiden ja osaavien kollegoiden kanssa.

Miksi valitsisit meidät?
Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.

Työsuhteen aloitus on aikaisintaan 16.8.2021 tai erikseen sovittavissa.
Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Mika Hautamäki (mika.hautamaki@istekki.fi 050 3737 511). Tavoitat Mikan lisätietoja varten 10.6 asti.

Me istekkiläiset turvamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä: http://www.istekki.fi

Alkuperäinen ilmoitus ja linkki hakulomakkeeseen löytyvät täältä: https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/356915?lang=fi_FI&portal=rekryfi&ref=1tgp4bmnz2m0l

Liity nyt
jäseneksi!