Kliinisen farmasian asiantuntijan paikka Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä

Kliinisen farmasian asiantuntijan paikka Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä

Haemme lääkehoidon kokonaisarvioinnin erikoispätevyyden omaavaa farmaseuttia tai proviisoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävänimikkeenä on kliinisen farmasian asiantuntija.

Kliinisen farmasian asiantuntijan rooli moniammatillisessa yhteistyössä parantaa lääketurvallisuutta ja potilaiden sitoutumista lääkehoitoon, jolla varmistetaan lääkehoidon onnistuminen ja edistetään lääkehoidon taloudellisuutta. Tässä työssä saat mahdollisuuden osallistua lääkehoidon kehittämiseen koko kuntayhtymän alueella. Olet asiantuntijana mukana päivittämässä kuntayhtymän lääkehoidon suunnitelmaa ja prosesseja. Tehtävään kuuluu muun muassa potilaiden lääkityksen arvioinnit, lääkeneuvonta, henkilökunnan kouluttaminen sekä valmius työskennellä lääkekeskuksessa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistetun proviisorin tai farmaseutin tutkinto sekä todistuksella osoitettava lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys. Tehtävät edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta nostaa esiin lääkehoitoon liittyviä kysymyksiä. Tehtävä on seudullinen, joten työssäsi tarvitset omaa autoa. Osa tehtävistä on mahdollisuus tehdä myös etätyönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika 11.6.2021–1.8.2021

Yhteystietomme
Tarja Kärkkäinen lääkekeskuksen esimies 040 489 4276 tarjamaarit.karkkainen@ylasavonsote.fi tai Manu Leppikangas Kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö 040 152 5986 manu.leppikangas@ylasavonsote.fi

Lisätietoja
http://www.ylasavonsote.fi

Alkuperäinen ilmoitus ja linkki hakulomakkeeseen löytyvät täältä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kliinisen-farmasian-asiantuntija-348986/

Liity nyt
jäseneksi!