Länsi-Porin Uusi apteekki hakee farmaseuttia

Länsi-Porin Uusi apteekki hakee farmaseuttia

Tule mukaan hyvän palvelun apteekkiin!

Haemme Länsi-Porin Uuteen apteekkiin farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Tarvitsemme lisävahvistusta asiakaspalveluun sekä apteekin palveluiden kehittämiseen. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi verkkoapteekin ja somen ylläpitoa tai muuta oman mielenkiintosi mukaan.

Kuuntelemme toiveita ja olemme avoimia kehitysideoille.

Panostamme kasvavassa apteekissamme asiakaspalvelun laatuun sekä farmaseuttisen osaamisen ylläpitoon. Maxx-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – meiltä saat perehdytyksen. Tärkeintä on positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne sekä innostus kehittää ja kehittyä.

Meillä pääset mukaan iloiseen ja kannustavaan työyhteisöön. Saman katon alta löytyy farmasistien lisäksi myös muita ammattilaisia – kosmetologi, teknistä henkilökuntaa sekä terveydenhoitaja. Kivan työporukan lisäksi saat meiltä myös hyvät henkilökuntaedut.

Apteekkimme palvelee Länsi-Porin Prismakeskuksessa avarassa ja valoisassa liiketilassa. Avoinna olemme ma-pe 9-19 sekä la 9-17.

Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin apteekkimme on suljettu.

Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, kerromme mielellämme lisää.

 

Yhteydenotot:

Apteekkari Tuija Hämäläinen – tuija.hamalainen@apteekit.net, 050-5246552 tai proviisori Hanna Jakonen – hanna.jakonen@lansiporinuusiapteekki.fi, 050-3084586.

Liity nyt
jäseneksi!