Medfiles hakee farmaseuttia tuotekehitykseen Kuopioon

Medfiles hakee farmaseuttia tuotekehitykseen Kuopioon

Medfiles on Suomen suurin CRO-yritys palveluvalikoimalla mitattuna. Tarjoamme ulkoistamispalveluja lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden, elintarvikkeiden ja ravintovalmisteiden parissa toimiville yrityksille sekä terveydenhoitoalan ja siihen liittyvien toimialojen yrityksille. Tuotekehitysyksikkömme tarjoaa kokonaisvaltaisia lääkekehityspalveluita varhaisista tutkimusvaiheista myyntilupaan asti – sekä ihmis- että eläinlääkkeille.  Kasvavan liiketoimintamme myötä haemme nyt farmaseuttia vahvistamaan tuotekehitysyksikköämme.

Tehtävässäsi toimit tuotekehitysfarmaseuttina, jonka erityisosaamisalueena on lääkevalmistus. Vastuualueesi on kehityserien valmistus ja lääkevalmistusteknologian suunnittelu sekä kliinisen lääkevalmistuspalvelun työnjohtotehtävät. Toimessasi pääset osallistumaan tuotekehitys- ja lääkevalmistusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen projektiryhmän jäsenenä. GMP-laatujärjestelmän mukaisen dokumentaation tuottaminen ja lääkevalmistusprosesseihin kuuluvat ylläpitotehtävät sekä niiden suunnittelu ja ohjaaminen ovat myös olennainen osa jokapäiväistä työtäsi.

Odotamme  sinulta:

  • Farmaseutin koulutusta 
  • Kokemusta lääkkeiden valmistuksesta
  • Kokemusta GMP-laatujärjestelmän mukaisesta työskentelystä
  • Englannin kielen osaamista
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

Tulet toimimaan tärkeänä osana tiimiämme ja pääset työskentelemään itsenäisesti monipuolisten tehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja henkilöstöetumme ovat monipuoliset.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Minna Heiskanen puhelimitse 13.4.2021 klo 14–15.30 ja 16.4.2021 klo 9–11 puh. 040 139 3065 tai minnajohanna.heiskanen@medfiles.eu.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 25.04.2021 mennessä
https://medfiles.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=13

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

Liity nyt
jäseneksi!