Pharmac hakee farmaseuttia

Pharmac hakee farmaseuttia

Haluatko työskennellä mukavassa ja nuorekkaassa moniammatillisessa tiimissä terveydenhuoltoalan näköalapaikalla? Kaipaatko työhösi merkityksellisyyttä? Etsimme nyt joukkoomme lääkitysturvallisuuden (LTA) -asiantuntijakoulutuksen omaavaa farmaseuttia.

Työskentely tiimissämme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi lääketeollisuudessa tuotannon prosessi- ja laatutyössä. Meillä opit uutta, olet mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja tuotannossamme ja uusien palveluiden kehittämisessä sekä toimit lääkehuollon asiantuntijatehtävissä. Pääset vaikuttamaan myös omaan työnkuvaasi.

Meillä on rento, matalan hierarkian työkulttuuri. Työyhteisömme palkittiin vuonna 2018 Farmasian alan Oppiva Työyhteisö-palkinnolla. Työsuhde-etuina tarjoamme mahtavat työkaverit, kattavat työterveyspalvelut, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä monipuoliset, osaamisen myötä kehittyvät työtehtävät. Työt tehdään pääasiassa arkisin ja päivävuoropainotteisesti.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Olet aikaansaava ja pystyt itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Et tarvitse annosjakelusta aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan perehdytysohjelman. Asenne ratkaisee!

Toimenkuvaasi kuuluu:

  • annosjakelutuotannon eri työpisteet ja farmaseuttiset tehtävät
  • tuotannon työnjohdon tehtävät
  • asiakasapteekkiemme asiakaspalvelu
  • osaamisesi mukaan räätälöitävä erikoistoimenkuva lääkitysturvallisuuspalveluidemme parissa

Katsomme eduksi:

  • kokemusta apteekin tai teollisuuden annosjakelusta
  • kokemusta hoivakotiyhteistyöstä
  • sujuvaa ruotsin kielen taitoa

Annosjakelutuotantoomme voit tutustua tästä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Kirsi Kaunisvesi-Pietarila sähköpostitse kirsi.kaunisvesi@pharmac.fi tai puhelimitse p. 045-728 3004 maanantaina 21.6 klo 9.00-12.00, maanantaina 28.6 klo 12.00–14.00, torstaina 1.7 kello 9.00–15.00 ja keskiviikkona 4.8 klo 9.00–14.00.

Hae tehtävää tästä viimeistään 9.8.2021. Liitä hakemukseesi hakukirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Haastattelukutsut lähetämme elokuussa.

Pharmac Finland Oy on valtakunnallisesti merkittävä, lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun, lääkitysturvallisuuspalveluihin ja asiakaskuntamme digitaalisten työkalujen kehittämiseen erikoistunut suomalainen yritys. Annosjakelupalveluverkostomme kattaa koko Suomen ja loppukäyttäjistä yli 40 % käyttää Pharmacin Oma-annos palvelua. Pharmac työllistää yli 70 eri alojen ammattilaista. Toimintamme keskiössä on oman, yrityksemme ja asiakkaittemme osaamisen kehittäminen. Tavoitteenamme on lisätä arjen sujuvuutta ja lääkehoidon turvallisuutta asiakkaiden, hoitajien ja omaisten hyväksi. Toimitilamme sijaitsevat Tamro-talossa Vantaalla (Koivuvaarankuja 1 G).

www.oma-annos.fi

Liity nyt
jäseneksi!