Proviisori Turkuun

Proviisori Turkuun

Haemme proviisoria Varissuon apteekkiin. Työn kesto ja tuntimäärä ovat joustavasti sovittavissa. Työsuhde voi olla koko- tai osa-aikanen ja sopimus vakituinen tai määräaikainen. Huomioimme myös proviisoriopiskelijoiden hakemukset. 

Työssä pääset tekemään monipuolista apteekkiproviisorin työtä. Päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi työnkuva on joustavasti muokattavissa omien mieltymysten ja vahvuuksien mukaan. Toimenkuvaasi voi kuulua esimerkiksi työvuorosuunnittelu, henkilöstön koulutus, varastonhallinta, kampanjat, annosjakelu, laskutus, oppilaiden ohjaaminen sekä erilaiset apteekin kehittämistoimet, kuten lääkitysturvallisuusvastaavana toimiminen. 

Apteekki sijaitsee avarassa liiketilassa Varissuon liikekeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Liikekeskuksessa on hyvät pysäköintimahdollisuudet autoilijalle. Apteekki on avoinna arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15. Pyhäpäivisin apteekki on suljettu. Apteekissa on käytössä Pd3-apteekkijärjestelmä. Asiakaspalvelun tueksi käytössämme on monipuoliset lääketietokannat sekä Procuro. Apteekin sisäisessä viestinnässä käytössämme on Presto. 

Apteekissa on hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tässä on loistava tilaisuus vastavalmistuneelle tai uusia haasteita kaipaavalle proviisorille!

Lisätietoja voit kysyä apteekkarilta, ota rohkeasti yhteyttä!

Apteekkari Merja Johansson 
merja.johansson@apteekit.net
puh. 0207349120


  
 

Liity nyt
jäseneksi!