Yliopiston Apteekki etsii farmaseuttia

Yliopiston Apteekki etsii farmaseuttia

Yliopiston Apteekki on vastuullinen, välittävä ja asiantunteva apteekkialan yritys, jonka omistaa Helsingin yliopisto. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi. Asiakaskokemuksemme palkittiin Suomen 3. parhaana 2019.

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 27.5.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry
Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Anu Töyräs p. 013 417 2222, to 14.5. klo 14-16, ti 19.5. klo 8-11, ma 25.5. klo 11-13. 

Liity nyt
jäseneksi!