Yliopiston Apteekki hakee asiakaspalvelupäällikköä Poriin

Yliopiston Apteekki hakee asiakaspalvelupäällikköä Poriin

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Oletko innostava, kannustava ja tulostavoitteellinen esihenkilö? Jos vastasit kyllä, tule esihenkilöksi työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin. Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ PORIN TOIMIPISTEESEEN

vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi monipuolisia ja vaihtelevia esihenkilötehtäviä, kuten henkilökunnan tukemista ja motivointia sekä erilaisia apteekin arkeen kuuluvia vastuualueita. Työhön vaaditaan proviisorin tutkinto. Tarvitset lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen työotteen ja positiivisen asenteen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja aikaisempaa kokemusta esihenkilötyöstä.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja pääset työskentelemään osana innostunutta esihenkilötiimiä. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa urasi Yliopiston Apteekissa tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia niin asiantuntija- kuin esihenkilötehtävissä apteekeissa, verkkokaupassa, lääkevalmistuksessa, logistiikassa ja yritysasiakaspalvelussa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle lisäksi

 • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
 • Palkanlisiä ja tulospalkkioita, joita on tehtäväkohtaisia sekä tulokseen pohjautuvia
 • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin)
 • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
 • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
 • Perehdytämme erilaisiin rooleihin, kuten palvelulähettilääksi tai YA-tuotesarjavastaavaksi
 • LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
 • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
 • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
 • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi
 • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marita Leminen 0405831293, marita.leminen@ya.fi

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 12.02.2023 mennessä.
Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme: https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Liity nyt
jäseneksi!