Yliopiston Apteekki hakee asiakaspalveluproviisoria Helsingin keskustan ja Espoon Ison Omenan toimipisteisiin

Yliopiston Apteekki hakee asiakaspalveluproviisoria Helsingin keskustan ja Espoon Ison Omenan toimipisteisiin

Haemme asiakaspalveluproviisoria Yliopiston Apteekin Helsingin keskustan sekä Espoon Ison Omenan toimipisteisiin vakituisiin työsuhteisiin huolehtimaan kanssamme asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, henkilökunnan sparraamisesta, motivoinnista ja hyvästä työilmapiiristä. Helsingin keskustan apteekilla on sinua vastassa 100 huipputyyppiä. Espoossa sinua odottaa työkaverikseen 40 ammattilaisen loistoporukka.

Tehtävä sopii erinomaisesti uraansa aloittavalle tai lähiaikoina valmistuvalle proviisorille, jonka sydän sykkii apteekkityölle ja asiakaspalvelulle. Sinun ei tarvitse osata kaikkien lääkkeiden vaikutusmekanismeja ulkoa, tai olla kaiken nähnyt ja kokenut konkari. Meillä tukenasi on kokeneet kollegat sekä ison ketjun pitkälle kehitetyt toimintamallit. Teemme merkityksellistä työtä suomalaisten hyvinvoinnille ja koko yhteiskunnalle, sillä tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Arvostamme kollegaa, joka on työssään reipas, oma-aloitteinen ja jolla on hymy herkässä vauhdikkainakin päivinä. Ratkaisukeskeinen asenne sekä rohkea päätöksentekokyky on tässä työssä eduksi. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella onnistut tässä työssä varmasti. Pääset myös kehittämään toimintaamme ja ainutlaatuista asiakaspalveluamme.

Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa, kuten:

  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koulutustapahtuman
  • LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten allergia-, astma-, diabetes-, eläinfarmaseutiksi niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennukset ja laajat työterveyspalvelut
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita, joita on tehtäväkohtaisia ja tulokseen pohjautuvia
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan

Jos pidät vaihtelevista työvuoroista ja -päivistä, niin tämä tehtävä sopii sinulle. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Tervetuloa joukkoomme osaksi tarinaa, joka on alkanut jo vuonna 1755!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava proviisori (Helsingin keskusta) Mikaela Pammo p. 09 5420 4811 ja apteekinhoitaja (Espoo) Rami Kivistö p. 09 5420 4701. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen 16.10.2022 mennessä suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme 
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 19. syyskuuta 2022 ja päättyy 16. lokakuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Liity nyt
jäseneksi!