Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja Terveydenhuollon liiketoimintaan

Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja Terveydenhuollon liiketoimintaan

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisesta mahdollisuudesta laajentaa farmaseuttista osaamista ja tehdä merkityksellistä työtä? Tule meille työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon:

farmaseutteja terveydenhuollon liiketoimintaan

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen.

Haemme farmaseutteja monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön, jossa yhdistyy ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä lääkevalmistuksessa ja terveydenhuollon asiakaspalvelussa.

Lääkevalmistuksessamme työskentelee noin 50 henkilöä, jotka ovat erikoistuneet valmistamaan lääkkeitä käsin. Teemme jokaisen lääkkeen alusta loppuun käsityönä ja jokainen lääke on käyttäjälleen yksilöllisesti valmistettu. Tuotevalikoimaamme kuuluu annosjauheita, liuoksia, kapseleita, voiteita sekä antibioottipumppuja. Työtehtäviä tehdään myös steriileissä tuotantotiloissa.

Terveydenhuollon asiakaspalvelussa työskentelee noin 30 henkilöä, jotka palvelevat asiakkaita laaja-alaisesti sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon puolella. Asiakaspalvelussa käsitellään lääketilauksia sekä palvellaan asiakkaita puhelimitse ja sähköisien kanavien avulla. Tehtävän antaa mahdollisuuden tutustua aitiopaikalta kasvavaan terveydenhuollon liiketoiminataan

Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin virka-aikaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat sekä esihenkilöt ovat aina tukenasi.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.10.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antavat sinulle mielellään arkisin klo 9–15:

Asiakaspalvelupäällikkö Heini Helenius 09 5420 4428, heini.helenius@ya.fi
Valmistuksen esihenkilö Helena Karppinen 09 5420 4486, helena.karppinen@ya.fi

Tervetuloa yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon.

Haku alkaa 19. syyskuuta 2022 ja päättyy 15. lokakuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Alkuperäinen ilmoitus löytyy täältä
Sähköposti: rekrytointi@ya.fi
Sijainti: Valimotie 7, Helsinki

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

Liity nyt
jäseneksi!