Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja useille paikkakunnille

Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja useille paikkakunnille

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon

LAILLISTETTUJA FARMASEUTTEJA

Kemiin, Lahteen, Lappeenrantaan, Poriin, Tampereelle, Turkuun, Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin vakituisiin, sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin, työsuhteisiin.

Yliopiston Apteekissa pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Täällä sinua odottavat lukuisat työkaverit, joista saat myös vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai vaikkapa avantouintiin. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Työpäivämme ja -vuoromme ovat monipuolisia ja olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa urasi Yliopiston Apteekilla tarjoaa sinulle mahdollisuuksia asiantuntijatehtävissä apteekeissa, verkkokaupassa, lääkevalmistuksessa, logistiikassa ja yritysasiakaspalvelussa.

Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Tulokseen pohjautuvia palkkioita
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Perehdytämme erilaisiin rooleihin, kuten palvelulähettilääksi tai YA-tuotesarjavastaavaksi
  • LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan

Kiinnostuitko? Soita ja kysy meiltä lisää:

Apteekinhoitaja Anne Luukkonen (Kemi) p. 01 6715 5710

Apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio (Lahti) p. 03 589 7710

Apteekinhoitaja Päivi Munnukka (Lappeenranta) p. 05 620 3311

Apteekinhoitaja Krista Elomaa (Pori) p. 02 6516 5513

Apteekinhoitaja Janne Hautaniemi (Tampere) p. 03 271 7114

Apteekinhoitaja Heidi Korin (Turku) p. 02 6516 5403

Apteekinhoitaja Emilia Laakkonen (Tammisto, Vantaa) p. 09 5420 4973

Apteekinhoitaja Rami Kivistö (Iso Omena, Espoo) p. 09 5420 4701

Apteekinhoitaja Elina Lammi (Töölö, Helsinki), p. 09 5420 4920

Apteekinhoitaja Annukka Kuokkanen (Malmi, Helsinki) p. 09 5420 4770

Johtava proviisori Mikaela Pammo (Keskusta, Helsinki) p. 09 5420 4811

Tavoitat meidät myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@ya.fi.

 

Täytäthän hakemuksen 12.2.2023 mennessä suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme: https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Liity nyt
jäseneksi!