Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja verkkoapteekkiin ja Lahteen

Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja verkkoapteekkiin ja Lahteen

Kiinnostaako sinua työskentely apteekin asiakaspalvelussa, mutta perinteinen apteekkityö ei tunnu tarjoavan riittävästi vaihtelua ja mahdollisuuksia kehittyä? Oletko laillistettu farmaseutti? Sujuuko sinulta chattailu kuin vettä vain? Miltä tuntuisi palvella asiakkaita villasukat jalassa, monikanavaisessa asiakaspalvelukeskuksessa?

Yliopiston Apteekki hakee farmaseuttia vahvistamaan huipputiimiämme verkkoapteekin chat-, puhelin- ja some-asiakaspalvelussa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava. Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitovalmisteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkkoapteekista. Facebookissa neuvot asiakkaita apteekkikosmetiikan ja muiden itsehoitotuotteiden oikeassa käytössä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin. Työnkuvaan kuuluu monikanavaisen asiakaspalvelun lisäksi työskentely Yliopiston Apteekin kivijalkamyymälässä Lahdessa farmaseuttisissa tehtävissä.

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta mahdollisuudesta laajentaa osaamistasi ja tehdä jotain ainutlaatuista, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa olet edelläkävijöiden mukana apteekkialan ja terveydenhuollon digitalisaatiossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monikanavaisessa contact center -yksikössämme, joka on ainoa laatuaan Suomessa – tällaista tilaisuutta ei tule muualla vastaan!

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia, mutta huomioimme mahdollisuuksien mukaan myös henkilöstön työvuorotoiveita. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen, laajat työterveyspalvelut ja kattavan sairauskuluvakuutuksen.

Monipuolinen, kiinnostava, ainutlaatuinen uusi työpaikkasi on vain klikkauksen päässä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme:
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja työtehtävistä antavat Tietopalvelupäällikkö Katariina Lehtinen puh. 09 5420 4409 sekä Apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio puh. 03 589 7710.

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Liity nyt
jäseneksi!