Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja

Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja

Yliopiston Apteekki on vastuullinen, välittävä ja asiantunteva apteekkialan yritys, jonka omistaa Helsingin yliopisto. Olemme yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi. Asiakaskokemuksemme palkittiin Suomen 3. parhaana 2019.

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Haemme farmaseutteja

määräaikaisiin työsuhteisiin (4.5.- 30.9. tai sopimuksen mukaan) hoitamaan annosjakelu- ja yritysasiakkaiden lääkehoitoon ja -huoltoon liittyviä tehtäviä. Aikaisempi kokemus farmaseuttisesta asiakaspalvelutyöstä, yritysasiakkaiden palvelemisesta ja annosjakelusta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja -tilanteista, olet nopea oppimaan, etkä vierasta työskentelyä paineen alla. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti hommiin ja olet yhteistyökykyinen. Positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytys. Tehtäväsi koostuvat sopimuksen mukaan yritysasiakkaiden palvelusta, annosjakelun asiakaspalvelusta ja sitä tukevasta farmaseuttisesta työstä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8–16 liukuman puitteissa, mutta tarvittaessa olet valmis viikonloppu- ja iltatöihin.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 28.2.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heli Haaponiemi p. 09 5420 4530 (soittoajat 6.2. klo 9-10, 13.2. klo 9-10 ja 26.2. klo 14-15).
Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun.

Liity nyt
jäseneksi!