Yliopiston Apteekki hakee farmaseuttia Lahteen

Yliopiston Apteekki hakee farmaseuttia Lahteen

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti tai keväällä valmistuva opiskelija? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme huippuporukkaan!

Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia, mutta huomioimme mahdollisuuksien mukaan myös henkilöstön työvuorotoiveita. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme: 
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Hanna Ylä-Rautio p. 03 589 7710 tai sähköpostitse hanna.yla-rautio@ya.fi.

Hakuaika alkaa: 14. tammikuuta 2022
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Liity nyt
jäseneksi!