Aamupalaa ja asiaa lääketeollisuuden edunvalvonnasta

Aloita helmikuu virkistävässä aamutilaisuudessa maittavan aamiaisen äärellä kollegoita kohdaten GLO hotel Leppävaarassa (Leppävaarankatu 1, Espoo)!

Samalla kuulet Farmasialiiton työmarkkinajohtaja Minna Hälikän ajankohtaisia ajatuksia lääketeollisuuden edunvalvonnasta ja voit esittää myös omia ajatuksia tähän liittyen.

Tilaisuuteen voi tulla ja lähteä joustavasti oman aikataulun mukaan, aamiainen tarjolla koko tilaisuuden ajan.

Ohjelma

klo 7:00 Tilaisuus alkaa ja aamiainen tarjolla GLO hotel ylimmän kerroksen kokoustilat
n. klo 7:30 Ajankohtaisia ajatuksia lääketeollisuuden edunvalvonnasta, työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä
n. klo 8:00 Keskustelua ja vapaata seurustelua aamiaisen äärellä
klo 8:45 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Paikkakunta

Espoo

Alkaa 01.02.2023 klo 07:00

Loppuu 01.02.2023 klo 08:45

Yhteyshenkilö

Laura Huotari

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.