Ajankohtaista lääketeollisuudesta

Suomen Farmasialiiton teollisuuden ja tukkukaupan neuvottelukunta järjestää Ajankohtaista lääketeollisuudesta -koulutuksen lauantaina 30.10.2021 klo 13–16.30.

Luvassa on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita lääketeollisuutta koskevista asioista, erinomaisia puhujia sekä mainio mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa! Tilaisuus voidaan tarvittaessa muuttaa kokonaan etätilaisuudeksi koronatilanteen niin edellyttäessä.

Tilaisuus on Farmasialiiton jäsenille ilmainen; ei-jäsenille ja/tai ei-farmasisteille 80 €.

Ohjelma
klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen ja tervehdys Farmasialiitosta – Jonna Ahoniemi, Lääketeollisuuden- ja tukkukaupan neuvottelukunnan puheenjohtaja
klo 13.15 Ajankohtaista Farmasialiitosta ja alalta – Riitta Uusi-Esko, farmaseuttinen johtaja, Suomen Farmasialiitto ry
klo 13.45 Lääkehuollon tiekartta -missä mennään? – Anne Hautala, Erityisasiantuntija Sosiaali- ja terveysministeriö
klo 14.15 Kahvitauko suolaista syöden ja kollegoiden kanssa keskustellen
klo 15.00 IT-järjestelmien arkkitehtuuri ja toiminta, riskit ja vaaran paikat – Erka Koivunen, Chief Information Security Officer, F-secure Corporation
klo 15.45 ICT -laadunvarmistustyö – Teemu Kakko, Orion Pharma
klo 16.30 Päivän päätös ja yhteenveto

Sitova ilmoittautuminen tilaisuuteen sekä mahdolliset peruutukset 25.10.2021 mennessä.
Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat ja peruutukset osoitteeseen: laura.huotari@farmasialiitto.fi.

Hotelli Presidentti

Paikkakunta

Osoite

Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

Alkaa 30.10.2021 klo 13:00

Loppuu 30.10.2021 klo 16:30

Yhteyshenkilö

Laura Huotari

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.