Esimiestyön tueksi! - Esimiehen vastuu ja rooli työhyvinvoinnin ja työsuojelun johtamisessa

Koulutuksen sisältö:

• Esimiehen työsuojeluvastuut – mitä jokaisen esimiehen pitää tietää omasta työsuojeluroolistaan
  • Lainsäädäntöä
  • Työsuojelun toimintaohjelma esimiehen käytännön toiminnan ohjaajana. vaarojen arviointi ja riskien hallinta
  • Esimiehen vastuu perehdytyksessä
  • Mitä työpaikalla tulisi olla tehtynä

Ilmoittautuminen ma 13.3.2017 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Tukea työsuojeluasioihin -kokonaisuuden kouluttajana toimii Hanna Pratsch ja fasilitoijana Jarna Savolainen. Hanna ja Jarna ovat toimineet kouluttajina apteekkareille järjestetyssä Työhyvinvointia apteekkeihin ja apteekin henkilöstölle suunnatuissa Työhyvinvointikorttikoulutuksissa. Hanna on myös asiantuntijana Apteekkialan työhyvinvointiryhmässä.

Muut Tukea työsuojeluasioihin -koulutukset

1.6.2017 klo 8.00-9.00 Esimiehen rooli työkykyjohtamisessa
28.9.2017 klo 8.00-9.00 Psykososiaalinen kuormitus

Kaikkien kolmen koulutuksen materiaalit löydät ko. webinaarin jälkeen täältä.

Tapahtuman kuvaus

Haluatko sparrausta esimiestyösi tueksi? Farmasialiitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisen esimiestyön ja työhyvinvoinnin koulutustarjonnan - Esimiestyön tueksi! Koulutukset ovat yhteistyössä suunnitelleet Farmasialiiton EVK, ANK ja Proviisoriverkosto ja netoteuttavat Uppartners ja Työturvallisuuskeskus. Ilmoittaudu vuoden 2017 koulutustarjontaan ja hyödynnä jäsenetusi osallistumalla!

Paikkakunta

webinaari

Alkaa 14.03.2017 klo 08:00

Loppuu 14.03.2017 klo 09:00

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.