Esimiestyön tueksi! - Tunteilla energiaa työhön

Työpaikalla koetut ja ilmaistut tunteet vaikuttavat suoraan ihmisten energiatasoon, motivaatioon, oppimiskykyyn ja yhteistyövalmiuksiin. Opi perusasiat tunteiden vaikutuksista ja työkaluista, joilla voit lähestyä omia ja muiden tunteita eri tilanteissa.

Ilmoittautuminen webinaariin linkin kautta www.urapalvelut.fi/farmasialiitto/webinaarit

Tapahtuman kuvaus

Haluatko sparrausta esimiestyösi tueksi? Farmasialiitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisen esimiestyön ja työhyvinvoinnin koulutustarjonnan - Esimiestyön tueksi! Koulutukset ovat yhteistyössä suunnitelleet Farmasialiiton EVK, ANK ja Proviisoriverkosto ja ne toteuttavat Uppartners ja Työturvallisuuskeskus. Ilmoittaudu vuoden 2017 koulutustarjontaan ja hyödynnä jäsenetusi osallistumalla!

Paikkakunta

webinaari

Alkaa 15.03.2017 klo 18:00

Loppuu 15.03.2017 klo 19:00

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Esimiestyön tueksi! - Tunteilla energiaa työhön

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.