Farmasialiiton ja FLOpin Fuksi-ilta

Tilaisuudessa kuulet Farmasialiiton, proviisoriverkoston ja FLOpin toiminnasta ja siitä, miksi ammattiliittoon kannattaa kuulua jo opintojen alusta lähtien. Infon päätteeksi on tarjolla buffetruokailu viereisessä Antell-ravintolassa.

Ilmoittautuminen 1.9. klo 12.30-15.30 FLOpin ständillä tai 6.9.2017 asti ilmoittautumislomakkeella.

Peruthan ilmoittautumisesi lähettämällä sähköpostia viimeistään 6.9.2017, jos et pääsekään paikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman kuvaus

Farmasialiitto, Farmasialiiton opiskelijat FLOp ja Proviisoriverkosto järjestävät infoillan opintonsa aloittaneille farmasian opiskelijoille. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tänä syksynä farmasian opintonsa aloittaneille, olitpa sitten farmaseutti- tai proviisorikurssilla!

Techopoliksen auditorio (A-ovi)

Paikkakunta

Kuopio

Osoite

Microkatu 1, Kuopio

Alkaa 11.09.2017 klo 16:30

Loppuu 11.09.2017 klo 20:00

Yhteyshenkilö

Heidi Jäntti

Puhenlinnumero

Farmasialiiton ja FLOpin Fuksi-ilta

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.