Farmasialiiton Palvelut Oy:n ja Orion Pharman johtamiskoulutus (PERUTTU)

HUOM. KOULUTUS ON PERUTTU!

Koulutus on suunnattu esimiesasemassa toimiville proviisoreille, maistereille ja farmaseuteille
Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille tietoa ja käytännön työkaluja kehityskeskusteluihin. Koulutuksessa käydään läpi kehityskeskustelua prosessina sekä käytännön esimerkkejä eri sektoreilta. Lisäksi koulutuksessa käsitellään työelämässä yleistyvän paikallisen sopimisen periaatteita. Varovaisuusperiaatetta noudattaen koulutus järjestetään yksipäiväisenä ja tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla kokonaan etäkoulutuksena, mikäli yleinen koronatilanne niin edellyttää.

Ohjelma
10.00 Linja-autokuljetus Helsingin keskustasta Tuohilammelle (järjestetään tarvittaessa)
11.00 Lounas
12.00 Tervetuloa koulutukseen!

Laura Huotari, Kehittämispäällikkö Suomen Farmasialiitto
           Antti Kataja, Puheenjohtaja Suomen Farmasialiitto
12.15 Orionin kuulumiset
           Sari Pesonen, myyntijohtaja Orion Pharma
12.45 Jaloittelutauko
12.50 Onnistuminen kehityskeskusteluissa ja Orionin Yhdessä Onnistumme! -toimintamalli

Sari McEvoy, Rekrytoinnin tiimivetäjä ja Suomen kaupallisten toimintojen HR business partneri
13:35 Kommenttipuheenvuoro kehityskeskustelut julkisella sektorilla
          (puhuja vahvistuu myöhemmin)
           Kommenttipuheenvuoro kehityskeskustelut yksityisellä sektorilla
          (puhuja vahvistuu myöhemmin)
14.15 iltapäiväkahvit
14.45 Paikallinen sopiminen

Minna Hälikkä, työmarkkinajohtaja Suomen Farmasialiitto
17.00 Keskustelua ja päivän päätös

1.paluukuljetus Helsingin keskustaan (järjestetään tarvittaessa)
18.00 Päivällinen ja saunat

21.00 2.paluukuljetus Helsingin keskustaan (järjestetään tarvittaessa)

Paikan päällä osallistuminen tarjolla vain jäsenille (paikkoja rajoitetusti). Osallistumismaksu sisältää johtamiskoulutuksen luennot, ateriat ja mahdollisen linja-autokuljetuksen Helsingin keskustasta Tuohilammelle ja takaisin. Etänä oleville osallistumismaksu sisältää luennot. Koulutuksen materiaalit jaetaan sähköisesti.

Sitovat ilmoittautumiset ja peruutukset 21.9.2021 mennessä verkkokaupan kautta. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli yritys maksaa osallistumisesi, ilmoittaudu sähköpostilla laura.huotari@farmasialiitto.fi (tällöin lähetämme laskun erikseen suoraan yritykselle).
HUOM. mikäli osallistut paikan päällä ja tarvitset bussikuljetusen, ilmoita asiasta 21.9. mennessä sähköpostitse laura.huotari@farmasialiitto.fi.

Huomioithan, että koulutukseen paikan päällä voi osallistua vain terveenä. Osallistumismaksu voidaan palauttaa sairastapauksesta tai muusta ylivoimaisesta esteestä esitetyn todistuksen perusteella.

Koulutusviikonlopun järjestävät Suomen Farmasialiiton Palvelut Oy yhdessä Proviisorineuvottelukunnan, ja –verkoston kanssa. Yhteistyökumppanina Orion Pharma.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Yhteyshenkilö

Laura Huotari

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.