Flooran päivän seminaari ja verkostoitumistilaisuus

KATEUS - KUOLEMANSYNNISTÄ VOIMAVARAKSI?

Tervetuloa kuulemaan tällä hetkellä varmasti Suomen tunnetuimmalta kateustutkijalta, miten suomalainen kateus voidaan kääntää työelämän resurssiksi! Illan alustaja, tutkija Susanna Lundell on näkynyt viime aikoina usein myös valtakunnan mediassa: hän on tutkinut kateutta työpaikoilla ja uskoo, että vaikka kateus usein kalvaakin työyhteisöjä, siihen sisältyy myös kasvun mahdollisuus. Lundell uskoo myös, että kateutta on kaikkialla – tärkeintä on tunteen tunnistaminen ja sen valitseminen, miten siihen suhtautuu.

Seminaarissa on varattu aikaa myös keskustelulle, ja seminaariosuuden jälkeen ilta jatkuu Laulutalolla perinteisen akavalaisen verkostoitumistilaisuuden ja iltapalan parissa.

16.30–17.00 Tarjolla kahvia ja pientä suolaista (Elias)
17.00–17.15 Tervetulosanat Puheenjohtaja Katja Tanskanen, Akava Pohjois-Karjala
17.15–18.00 Kateus työelämän resurssina: kuinka tuttu kuolemansynti kääntyy kasvuksi ja yrittäjyydeksi? Tutkija Susanna Lundell
18.00–18.30 Kysymyksiä ja keskustelua
18.30 alkaen Lasi kuohuvaa ja salaatteja (Laulutalo)

Paikkoja on rajoitetusti (tilaan mahtuu n. 50 henkilöä), joten pyydämme ilmoittautumisia (+mahd. erityisruokavaliotiedot) puheenjohtajalle 3.5.2017 mennessä: akavapk@gmail.com

Paikka

Ortodoksinen kulttuurikeskus Elias (seminaari) ja Laulutalo (cocktail-tilaisuus)

Paikkakunta

Joensuu

Osoite

Kauppakatu 44 (seminaari) ja Kauppakatu 51 (cocktail-tilaisuus), Joensuu

Alkaa 17.05.2017 klo 16:30

Loppuu 17.05.2017 klo 21:00

Flooran päivän seminaari ja verkostoitumistilaisuus

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.