Instagram haltuun

Instagram haltuun

Tässä webinaarissa tutustumme Instagramiin viestintäkanavana, opettelemme rakentamaan yritykselle (tai itselle) tuloksekkaan Instagram-tilin ja käymme läpi vinkkejä Instagramin haltuunottoon. Keskustelemme myös siitä, kuinka Instagramia voi käyttää tulokselliseen vaikuttajamarkkinointiin.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos
-     haluat löytää tehokkaimmat (mutta ei liian kalliit) keinot viestiä tärkeille sidosryhmille
-     haluat ymmärtää, miten Instagram toimii ja miksi se on organisaatioille tärkeä viestintäkanava
-     haluat oppia rakentamaan organisaatiosi näköisen Instagram-profiilin (samoja vinkkejä voit hyödyntää myös henkilökohtaisella Instagram-tilillä)
-     haluat oppia tekemään tuloksellista sisältöä Instagramiin
-     haluat kysyä Instagramin käyttöön ja IG-markkinointiin liittyviä kysymyksiä ja saada niihin yleistajuisia vastauksia.

Kouluttaja: Satu Rämö
Satu Rämö on viestintäalan ammattilainen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus markkinointiviestinnän alalta. Satu tuottaa oman yrityksensä kautta tarinoita ja tietoa vaikuttajamarkkinoinnin kanavissa, applikaatioina, kirjoina, oppimateriaaleina, lehtijuttuina ja podcasteina. Parhaimmillaan hän on tehdessään kovista faktoista koukuttavaa ja vastaanottajaa kiinnostavaa viihdettä. Tutustu Satuun Instagrammissa

Webinaariin ilmoittautuminen osoitteessa www.urapalvelut.fi/farmasialiitto. Ilmoittautuminen aukeaa 1.1.2020. Portaali vaatii kirjautumisen, jonka jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

Paikka ja aika

Paikkakunta

webinaari

Ajankohta

Alkaa 19.02.2020 klo 18:00

Loppuu 19.02.2020 klo 19:00

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

signing-up

Alkaa

Loppuu

Ilmoittautuminen

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.

 

Liity nyt
jäseneksi!