Jäseninfo: Apteekkien farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvottelutilanne

Työehtosopimuskausi on päättymässä 31.1.2023. Tule infowebinaariin kuulemaan neuvottelutilanteesta sopimuksen päättymispäivänä. Mikäli uuteen sopimukseen ei olla päästy, nykyistä työehtosopimusta noudatetaan ns. jälkivaikutuksen aikana. Järjestölliset toimenpiteet ovat kuitenkin mahdollisia työehtosopimuksen umpeuduttua.

Terveisiä neuvottelupöydästä tuovat työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä, työvoimapoliittinen asiantuntija Marketta Hakkarainen sekä työsuhdeasiantuntija Marja Lounento.

Ajantasaisen neuvottelutilanteen löydät täältä: https://www.farmasialiitto.fi/edunvalvonta/tyoehtosopimusneuvottelut/apteekkien-farmaseuttisen-henkilokunnan-tes-neuvottelut.html.

Ilmoittaudu viimeistään 30.1.2023 Morttelissa. Tilaisuus on tarkoitettu apteekissa työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille jäsenille. Infoa ei tallenneta.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 31.01.2023 klo 19:00

Loppuu 31.01.2023 klo 20:00

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.