Jäseninfo: Apteekkien farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvottelutilanne

Työehtosopimusneuvottelut ovat käynnissä ja voimassa oleva sopimus päättyy 31.1.2023. Lisätietoja: https://www.farmasialiitto.fi/edunvalvonta/tyoehtosopimusneuvottelut/apteekkien-farmaseuttisen-henkilokunnan-tes-neuvottelut.html. Tule infowebinaariin kuulemaan neuvotteluiden etenemisestä ja neuvottelutilanteesta.

Terveisiä neuvottelupöydästä tuovat työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä, työvoimapoliittinen asiantuntija Marketta Hakkarainen sekä työsuhdeasiantuntija Marja Lounento.

Ilmoittaudu viimeistään 18.1.2023 Morttelissa. Tilaisuus on tarkoitettu apteekissa työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille jäsenille. Infoa ei tallenneta.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 19.01.2023 klo 18:00

Loppuu 19.01.2023 klo 19:00

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.