Jäseninfo: Farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvotteluiden tilanne

Suomen Farmasialiiton ja Apteekkien työnantajaliiton väliset optiovuotta koskevat neuvottelut keskeytettiin marraskuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimuksen optiovuosi ei toteudu ja osapuolet aloittavat neuvottelut koko työehtosopimuksen sisällöstä. Neuvottelujen aloittaminen edellyttää nykyisen työehtosopimuksen irtisanomista, mikä on tehtävä joulukuun loppuun mennessä.

Järjestämme apteekkisektorin jäsenillemme infowebinaarin neuvottelutilanteesta ja -tavoitteista maanantaina 19.12.2022 kello 18-19. Webinaarissa ovat mukana työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä, työsuhdeasiantuntija Marja Lounento ja työvoimapoliittinen asiantuntija Marketta Hakkarainen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin Mortteli (crmieportal.com) viimeistään 18.12.2022. Webinaaria ei tallenneta.

Tervetuloa kuulolle!

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 19.12.2022 klo 18:00

Loppuu 19.12.2022 klo 19:00

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.