Kahvihetki liiton kanssa – aluejohtoryhmien ja neuvottelukuntien toiminta ja haku

Tervetuloa syksyn toiseen Kahvihetkeen 27.10. klo 18.15–19.30! Kahvihetket pidetään Zoom-sovelluksessa, jonne lähetetään erikseen osallistumislinkki.

Tässä kahvihetkessä aiheena aluejohtoryhmien ja neuvottelukuntien toiminta sekä meneillään oleva haku näihin toimielimiin. Mukaan on kutsuttu myös nykyisten aluejohtoryhmien ja neuvottelukuntien edustajia, joilta voi kysyä toiminnasta.

Ilmoittaudu Morttelissa 26.10.2021 mennessä. (Ilmoittautuminen avataan lähempänä ajankohtaa)

Paikkakunta

Virtuaalinen tapahtuma

Alkaa 27.10.2021 klo 18:15

Loppuu 27.10.2021 klo 19:30

Yhteyshenkilö

Laura Huotari

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.