Kohti vuoden 2022 farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvotteluja – ajankohtaiswebinaari apteekissa työskenteleville

Farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimuksen voimassaolo päättyy 31.1.2022. Tule kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset vuoden 2022 työehtosopimusneuvotteluista! Missä neuvotteluissa mennään? Mitä tavoitellaan ja kuinka neuvottelut jatkuvat tästä eteenpäin?

Työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä, työvoimapoliittinen asiantuntija Marketta Hakkarainen, työsuhdeasiantuntija Marja Lounento ja puheenjohtaja Maija Pirttijärvi alustavat webinaarissa neuvotteluiden tilanteesta.

Ilmoittaudu mukaan 12.1. mennessä Morttelissa. Tilaisuus on tarkoitettu apteekissa työskenteleville Farmasialiiton jäsenille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 13.01.2022 klo 18:15

Loppuu 13.01.2022 klo 19:30

Yhteyshenkilö

Minna Hälikkä

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.