Kohti vuoden 2022 farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvotteluja – ajankohtaiswebinaari henkilöstöedustajille

Luottamusmies, varaluottamusmies tai apteekin yhdyshenkilö, tule kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset vuoden 2022 farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimusneuvotteluista!

Tässä ajankohtaiswebinaarissa kuulet:

- yhteenvedon tärkeimmistä tavoitteista
- neuvottelukierroksen viestinnästä ja painostusvalmiudesta

Neuvottelukuulumisia webinaarissa kertovat työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä, työvoimapoliittinen asiantuntija Marketta Hakkarainen, työsuhdeasiantuntija Marja Lounento ja puheenjohtaja Antti Kataja.

Ilmoittaudu mukaan 15.12. mennessä Morttelissa. Virittäydytään yhdessä tuleviin tes-neuvotteluihin!

Osallistuaksesi sinulla tulee olla Farmasialiiton jäsenrekisterissä voimassa oleva luottamusmies- tai varaluottamusmiestoimi. Myös yhdyshenkilöiden tiedot tarkistetaan.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 16.12.2021 klo 18:00

Loppuu 16.12.2021 klo 19:30

Yhteyshenkilö

Antti Kataja

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.