Kuinka saat viestisi läpi – vakuuttavasi ja empaattisesti

Vuorovaikutus on keino luoda turvallisuudentunnetta ja lisätä luottamuksellisia ihmissuhteita elämäänsä. Tunteilla on vuorovaikutuksessa keskeinen merkitys ja omia tunteita on tärkeää oppia tuntemaan ja käsittelemään. Myös vastaanottajan virittäminen oikeaan mielentilaan vaikuttaa paljon viestisi vastaanottamiseen.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos

• haluat ymmärtää, mikä on tunteiden merkitys vuorovaikutuksessa
  • haluat ymmärtää, mitkä ovat vaikuttamisen kannalta keskeiset tunteet
  • haluat ymmärtää, miten virität vastaanottajat oikeaan mielentilaan, jotta viestisi menee perille
  • haluat työkaluja, joilla voi käsitellä vaikuttamistilanteissa esiintyviä tunteita.

Kouluttajana Jarkko Rantanen
Jarkko on työelämän tunnetaitoihin ja organisaatioiden tunneilmaston kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Hän on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa ja kirjoittanut työelämän tunteista useita kirjoja.

Webinaariin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/farmasialiitto

• Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi.
  • Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa "Ilmoittaudu".
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä ja osallistumisohjeet.

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Tallenne on katsottavissa jälkikäteen urapalveluportaalissa.

Paikkakunta

Webinaari

Alkaa 25.05.2021 klo 18:00

Loppuu 25.05.2021 klo 19:00

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.