Luottamuksen rakentaminen työyhteisössä

Luottamuksen rakentaminen työyhteisössä

Luottamuksen rakentaminen työyhteisön vuorovaikutuksessa -webinaarissa haetaan vastauksia kysymyksiin:

  •     Mitä luottamus on?
  •     Miksi luottamuksen rakentaminen on tärkeää?
  •     Miten luottamusta voidaan rakentaa ja vahvistaa työyhteisössä?


Luottamus näkyy työpaikoilla vastuullisuutena: jokainen kantaa vastuunsa sekä yksilönä että ryhmän jäsenenä. Luottamus ja oikein jaetut vastuut ovat työn tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kulmakiviä.  Luottamus mahdollistaa osaltaan hyvän työilmapiirin, tiedon kulun ja organisaation oppimisen. Luottamusta omaava yhteisö on valmiimpi kohtaamaan muutoksia, vaikeuksia ja kriisejä sekä ennakoimaan ja ratkaisemaan ongelmia.

Kyseessä on osallistujille maksuton seminaari, johon tulee ilmoittautua 13.11. mennessä.  Ilmoittautuminen osoitteesta https://ttk.etapahtuma.fi, hakusana Luottamuksen rakentaminen.

Työturvallisuuskeskus tarjoaa luottamuksen rakentamiseen webinaarin ohella sähköisen työkirjan, digijulkaisun sekä koulutusta ja valmennusta myös kasvokkain. Tutustu www.ttk.fi/luottamus

Kouluttajina toimivat Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijat Kari Laine ja Päivi Rauramo.

Tekniset edellytykset webinaariin osallistumiseen:

Käyttäjillä tulee olla käytössään internet-yhteys. Webinaari lähetetään GoToWebinar -ohjelmiston välityksellä ja siihen osallistutaan osallistumislinkin kautta. Linkki lähetetään ilmoittautuneille. Webinaarin avautuessa GoToWebinar-ohjelmisto asentaa koneelle ohjelman, jonka avulla webinaariin pystytään osallistumaan. Käyttäjällä tulee olla siis lupa asentaa ohjelma laitteeseen, jolla hän osallistuu webinaariin. Webinaariin voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Jos osallistut webinaariin mobiililaitteella (iOs tai Android), voit ladata GoToWebinar ohjelman Apple storesta tai Google Play -kaupasta. Webinaarin kuunteluun tarvitset kaiuttimet tai kuulokkeet.

Paikka ja aika

Paikkakunta

webinaari

Ajankohta

Alkaa 15.11.2017 klo 08:30

Loppuu 15.11.2017 klo 10:30

Luottamuksen rakentaminen työyhteisössä

signing-up

Alkaa

Loppuu

Ilmoittautuminen

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.

 

Liity nyt
jäseneksi!