Luottamusmiesten neuvottelutaidon kurssi

Luottamusmiesten neuvottelutaidon kurssi

Koulutuksen tarkoituksena on opetella neuvottelun prosessia (valmistautuminen, aloitus, neuvottelun vuorovaikutus, päätöksen tekeminen ja neuvottelun jälkeiset asiat). Kurssilla lähestymme neuvottelua vaikuttamistilanteena ja vuorovaikutusosaamisen näkökulmasta. Kurssin vetäjänä toimii vuorovaikutusvalmentaja Eeva Kaarne. Ohjelma tarkentuu lähempänä koulutusta, ja se lähetetään osallistujille automaattisesti sähköpostitse.
 
Neuvottelutaidon koulutus on osa luottamusmiesten peruskurssia, ja jokaisen peruskurssille osallistuvan tulee osallistua myös neuvottelutaidon koulutukseen. Aiemmin neuvottelutaidon koulutus oli osa jatkokurssia. Jos on käynyt aiemmin peruskurssin ja osallistunut vuonna 2016 tai sen jälkeen jatkokurssille, puuttuu neuvottelutaidon koulutus kokonaisuudesta. Olemme sopineet Aptan kanssa, että neuvottelutaidon koulutukseen voi osallistua luottamusmies, jolta tämä koulutus puuttuu. Luottamusmiehillä tulee olla mahdollisuus osallistua koulutukseen, ja se on palkallista työaikaa. 

Ilmoittautumiset Morttelissa

HUOM!
Kurssin lopullinen toteutustapa vahvistetaan myöhemmin. Koulutus on kuitenkin lähtökohtaisesti tarkoitus tilanteen salliessa toteuttaa lähikoulutuksena. Mikäli syksyn koronatilanne muuttuu huonommaksi, toteutetaan kurssi pikaisellakin varoitusajalla tarvittaessa etäkoulutuksena. Jos kuulut riskiryhmään etkä pysty osallistumaan mahdollisesti toteutuvaan lähikoulutukseen, olethan yhteydessä Jenni Laksoon jenni.lakso@farmasialiitto.fi 

Kun hankit koulutusta varten juna/bussiliput, ota niihin peruutusturva. Tällä varaudumme myös viime hetken toteutustavan muutoksiin koronatilanteesta johtuen. Liitto maksaa hinnan myös peruutusturvan osalta.

Paikka ja aika

Paikka

Farmasialiiton toimisto

Paikkakunta

Helsinki (koulutustapa vahvistetaan myöhemmin)

Osoite

Asemamiehenkatu 2, Helsinki (koulutustapa vahvistetaan myöhemmin)

Ajankohta

Alkaa 23.09.2020 klo 09:00

Loppuu 23.09.2020 klo 16:30

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Jenni Lakso

signing-up

Alkaa

Loppuu

Ilmoittautuminen

Liity nyt
jäseneksi!