Mielen joustavuutta hyväksynnän ja arvotyöskentelyn avulla

Mikä sinulle on elämässä tärkeää? Tähän kysymykseen lähdemme hakemaan vastauksia webinaarissa, joka perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapian teoriaan ja menetelmiin.

Keskitymme arvotyöskentelyyn sekä uudenlaisen näkökulman opetteluun suhteessa epämiellyttäviin ajatuksiin ja tunteisiin, jotta ne eivät hallitsisi elämääsi.

Webinaarissa opit

• joustavampaa suhtautumistapaa omiin ajatuksiisi ja tunteisiisi
  • selkeyttämään sitä, mitkä asiat ovat sinulle elämässä kaikkein merkityksellisimpiä
  • lisäämään arjen voimavarojasi merkityksellisyyden kokemuksen ja arvojen mukaisten tekojen kautta
  • ohjaamaan elämääsi kohti sinulle tärkeitä arvoja ja tavoitteita.

Kouluttaja: psykologi Jasmin Kurkaa-Kivelä

Webinaariin ilmoittautuminen osoitteessa www.urapalvelut.fi/farmasialiitto . Ilmoittautuminen aukeaa 2.1.2019. Portaali vaatii kirjautumisen, jonka jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

Paikkakunta

webinaari

Alkaa 27.02.2019 klo 18:00

Loppuu 27.02.2019 klo 19:00

Yhteyshenkilö

Sanna Passi

Löydät Farmasialiiton järjestämien koulutusten materiaaleja ja tallenteita täältä.